Gratis Lean Potentialevurdering

Potentialemøde

Er du blevet nysgerrig på Lean eller Flexkom - eller begge dele - så kontakt os for et uformelt møde. Det koster dig kun en kop kaffe, at få et indblik i din organisations muligheder med Lean - og hvordan Flexkom kan hjælpe jer til succes.

Eksempel på dagsorden til et møde:

  • Kort præsentation af hhv. din organisation og Flexkom.
  • Snak om jeres situation, udfordringer og mål.
  • Snak om jeres muligheder og potentiale ved implementering af Lean.
  • Rundgang i jeres organisation.
  • Aftale om det videre forløb.

Vi har konsulenter i hele landet, så vi er ikke langt væk fra dig. Dog kan det være, at du ikke får besøg af den geografisk nærmeste konsulent. Vores "verdensmesterprincip" gør, at vi ikke sender den nærmeste - men den bedste i forhold til jeres branche og behov!

Kontakt Flexkom for et uformelt møde.

Potentialetest: 1 mio. for 50t.

Vi har et unikt tilbud til små og mellemstore produktionsvirksomheder. Her tilbyder vi, at finde et umiddelbart potentiale på minimum 1 mio. kr. - for kun 50.000 kr. Læs mere om vores unikke Lean potentialetest.

Desværre har vi ikke et tilsvarende produkt til service og administrative virksomheder. Det skyldes, at "spildet" er mere synligt i en produktion og på et lager. Og det er netop én af de væsentlige udfordringer ved implementering af Lean i administrationen. At spildet er "usynligt" og at succesfuld Lean derfor - i endnu højere grad end i en produktion - kræver organisationens deltagelse for at få succes. Læs mere om hvordan man får succes med Lean i administrationen.

Skal vi kontakte dig?

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Eller benyt vores kontaktformular