Lean uddannelsesoversigt

Om Flexkoms Lean bæltestruktur

Vi anvender, som flere af vores konkurrenter, en "bæltestruktur" for vores forskellige uddannelser. Det er vigtigt at bemærke, at der inden for Lean ikke findes en officiel bæltestruktur, som der f.eks. findes inden for Six Sigma. Bæltestrukturen inden for Lean er derfor ikke officiel.

Det tætteste vi kommer på en officiel certificering inden for Lean uddannelser er ISO 18404 standarden. Her defineres de kompetencer, som et specifikt læringsniveau skal opnå (dog uden at "farver på bælter" nævnes).

Lean bælter hos Flexkom

Se vores uddannelser med Lean-bælter >

Lean bæltestruktur

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >