Praktisk strategi- og målnedbrydning - få en nærværende strategi for alle ledere og medarbejdere

Du lærer om gode mål og gevinsten af en effektiv målstyring i en Lean-proces. Du lærer en praktisk og effektiv metode til strukturet målnedbrydning, koblingen imellem mål og øvrige Lean-værktøjer og om nedbrydning af mål til en kompetencestrategi.
I Lean-sprog taler man om "Hoshin Kanri" - målstyring på japansk.

Kursusindhold:

Kursusindhold:

  • Målnedbrydning er en metode til at nedbryde organisationens overordnede vision og strategi til mål og aktiviteter, som den enkelte medarbejder kan forholde sig til
  • Krav til "gode mål" (SMART, modstridende, uden for komfortzonen, frekvente opdateringer, nedbrudte, KPI vs. PI osv.)
  • Du får træning i et fantastisk enkelt værktøj til målnedbrydning - og bliver således i stand til gennemføre målnedbrydning i jeres organisation
  • Vi nedbryder også mål til en kompetencestrategi
  • Du lærer, hvordan du nedbryder fra de overordnede strategier og ned til mål på de enkelte Lean forbedringstavler (Kaizen-tavler) - du lærer også, hvordan du kombinerer mål og løbende forbedringer

Desuden får du:

  • Undervisning uden Powerpoints - i stedet bruger vi flipovers, plancher, praktiske eksempler, hands-on, spil/øvelser og gode debatter
  • En underviser med masser af praktisk erfaring i strategi- og målnedbrydning inkl. masser af eksempler

Åbent kursus

Vi har desværre pt. ikke et åbent kursus.

Internt kursus

Kurset gennemføres som et internt kursus. I samler eksempelvis 5-15 ledere og medarbejdere og vi gennemfører et praktisk og resultatskabende kursus for dem.
Kursets indhold tilpasses naturligvis til jeres ønsker og behov.
Kontakt Flexkom Lean Akademi >

Billede

Billede fra et Hoshin Kanri kursus:

Lean Hoshin Kanri Målstyring

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >