Lean Kursus

Vi har skrevet et længere indlæg om Lean som vi har døbt "Lean kursus". Det kan hjælpe dig med til at finde frem til "hvad er Lean" og hvorfor du eventuelt skal på kursus. Desuden kan du ud at teksten vurdere, hvordan vi kommunikerer Lean. Det er vigtigt for os, at vi kommunikerer Lean på en praktisk og forståelig måde. De japanske udtryk tager vi med, for dem har du sikkert hørt om andre steder, men ellers bruger vi danske ord om Leans metoder og værktøjer.

Læs indlægget "Lean kursus".

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >