Igen tilfredse Lean-kursister

Igen har Flexkom Lean Akademi gennemført et kursus i Lean Administration - med meget tilfredse kursister. Kursisternes feedback var 3,86 på en skala fra 1-4.

Kursisterne skrev bl.a. følgende i deres evaluering:

"Godt tilrettelagt. Mikkel mødte os "der hvor vi var". Jeg fik meget ud af kurset. God kombination af teori og praksis". Pernille Hartmann Labusz, Novozymes.

"Der var god variation imellem teori, personlig erfaring fra lignende situationer og læringsspil. God undervisning, god til at holde niveauet oppe og få deltagerne med. Godt materiale". Bettina Pedersen, Gram Commercial.

"Lille gruppe, tavler/boards var klar til brug, rart med virksomhedshistorier, god sparring, dejligt med web-materiale. Er rigtig tilfreds". Helle Tang, Ærø Kommune.

"Meget motiverende og smittende". Heidi Krag, Siemens Wind Power.

Læs mere om kurset i Lean Administration & Service

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >