Pladser på Lean Adm. i juni

Vi har endnu nogle pladser på kurset i Lean Administration i København den 10.-11. juni  2013. Kurset er praktisk orienteret og har stor fokus på anvendelse af Lean i administrative funktioner. Kurset henvender sig til alle ledere og funktionærer. Og kurset spænder fra Lean på det personlige plan og til Lean på et bredt organisatorisk niveau. Vi gennemgår værktøjer omkring spild, 5S, Kaizen, Værdistrømsanalyse, udjævning, standardisering mm.

Undervejs har vi både spil, øvelser og praktisk arbejde med cases fra egen hverdag.

Læs mere om kursus i Lean Administration.

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >