Positiv feedback

Seneste udtalelser fra kursister - fra Lean Manager:

Uddannelses forløbet har været optimalt for mig, der har været en rigtig god bladning af teori, underviserens praktiske erfaring krydret med meget relevant spil, som alle har været med til Aha oplevelser. Mikkel er en meget dygtig underviser, der har styre på vigtigheden mellem teori og praktik, og han har kompetencerne til at får alle med (selv om holdet er på forskellige niveauer). Carsten Handberg Jensen, LJM. Lean Manager.

Meget velfungerende og sammenhængende uddannelse fordelt fornugtigt mellem teori, leg og praktik. Mikkel som underviste de fleste dage, efterlader et godt indtryk. Meget
engageret og velforberedt, med en fin tilsætning af humor og plads til "afvigelser". André Jelstrup, Desmi. Lean Manager.

Læs flere udtalelser fra kursister.

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >