Super feedback fra kursister

Vi har netop afsluttet endnu et hold "Introduktion til Lean Administration".

Kursisterne var meget tilfredse!

Læs bl.a. disse udtalelser:

  • Selvom jeg på forhånd vidste hvor godt Lean kunne være/blive i vores virksomhed - blev jeg overrasket over at se VSA - visuelt! Det gav stof til eftertanke. Glennie T. Sørensen, ClimateConsult.
  • Nogle lidt fluffy værktøjer blev brudt ned via gode øvelser og en let forståelig underviser. Godt med konkrete eksempler. Charlotte Kongstad, ABB A/S.
  • Meget nemt at relatere kursusindhold til eget brug. Pia Bjerning, Nomeco.
  • Levende undervisning - blev aldrig kedeligt. Sanne Wilhardt, Andersen Partners.

Se flere billeder fra kurset.

image news 2013-08 vaerdistromsanalyse

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >