Pladser den 11.-12. dec.

Kurset er et intro-kursus i Lean Administration. Fokus på praktisk anvendelse - sådan kommer du og din organisation i gang med Lean! Med succes!

Indeholder

  • Værdi og spild.
  • Værktøjer og spil/øvelser.
  • Hands-on værdistrømsanalyse.
  • Fastholdelse af forbedringer.
  • Implementering af Lean - strategi, forandring, fastholdelse af Lean osv.

Vi har endnu nogle pladser på vores kursus den 11.-12. december 2013. Kurset foregår på Hotel Park Inn Radisson, Cph Airport (tæt på lufthavn/Metro).

Læs mere om kurset i Lean Administration.

Direkte til tilmelding.

Billeder fra tidl. kurser:

Lean spil:

image news 2013-08 lean-spil

Værdistrømsanalyse:

image news 2013-08 vaerdistromsanalyse

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >