Alle Lean Managers fik 12!

Vi har i dag haft fornøjelsen af, at have et hold på 5 kursister på vores Lean Manager til eksamen. Normalt har vi ca. dobbelt så mange på vores hold, men forskellige omstændigheder betød, at vi endte med et lille hold til eksamen.

Alle 5 kursister fik karakteren 12!

Så de kan alle - med stolthed - kalde sig Lean Managers - og har fået 10 ECTS-point.

Læs mere om uddannelsen til Lean Manager.

Én af kursisterne havde valgt denne praktiske fremstilling af sit projekt:

Lean Manager eksamen

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >