Lean specialist i uge 24, 2015

Vi afholder det næste hold Lean Specialist i uge 24, 2015. Denne gang som en intensiv uge med 5 hele dage i træk! Sidste gang havde vi 25 deltagere i uge 38 og fik fantastisk feedback fra kursisterne!
Læs om kurset (og feedback) i uge 38, 2014 - Lean Specialist.

Kurset markedsføres i både Danmark, Norge og Sverige og det vil derfor også være en oplagt mulighed for, at få ny Lean-inspiration fra hele Norden.

Læs mere om uddannelsen til Lean Specialist.

Se denne feedback fra én af kursisterne (fra Norge):

Lean Specialist

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >