Lean kurser i hele Danmark

Vi er bekendte med, at folk ikke kun søger efter Lean kurser i Horsens og København - hvor vi afholder dem. Det beklager vi selvfølgelig. Vi må bare erkende, at det er svært at samle hold lokalt i hele landet. Så stor er efterspørgslen ikke efter Lean kurser og uddannelser.

Hvis der er et lokalt behov, så er vi naturligvis meget åbne for, at gennemføre et åbent kursus i en anden by. Så hvis I er 2-3 stykker, som gerne vil på kursus i eksempelvis Aarhus, Aalborg, Slagelse, Ringsted, Esbjerg, Sønderborg eller måske Bornholm, så kontakt os meget gerne. Har vi allerede 2-3 på listen, så vil vi med stor sandsynlighed kunne samle et hold via vores markedsføringskanaler.

Husk at vi står for praktiske kurser baseret på stor erfaring. Teorien om Lean kan I læse i diverse bøger. Vi viser hvordan Lean virker i praksis. Bemærk også at vores kurser er helt uden kedelige Powerpoints. I stedet bruger vi meget flipover, øvelser, diskussioner og hands-on Lean.

 

Kaffemøde med Flexkom

Kontakt Flexkom

Ny viden om Lean

Strategisk Lean

I Flexkom anvender vi metoder fra Lean til at hjælpe jer til at opnå strategi og mål!
Det kalder vi "strategisk begrundet Lean".

Grundtanken i Lean er at levere den ønskede værdi til kunden - med den mindst mulige indsats!
Det sker ved at reducere spild - returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på processer, arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv.

Ledelsesmæssigt bidrager Lean også med målstyring, warroom, tavlemøder, struktureret problemløsning og løbende forbedringer.

Læs mere: Hvad er Lean >