Lean kurser i hele Danmark

Vi er bekendte med, at folk ikke kun søger efter Lean kurser i Horsens og København - hvor vi afholder dem. Det beklager vi selvfølgelig. Vi må bare erkende, at det er svært at samle hold lokalt i hele landet. Så stor er efterspørgslen ikke efter Lean kurser og uddannelser.

Hvis der er et lokalt behov, så er vi naturligvis meget åbne for, at gennemføre et åbent kursus i en anden by. Så hvis I er 2-3 stykker, som gerne vil på kursus i eksempelvis Aarhus, Aalborg, Slagelse, Ringsted, Esbjerg, Sønderborg eller måske Bornholm, så kontakt os meget gerne. Har vi allerede 2-3 på listen, så vil vi med stor sandsynlighed kunne samle et hold via vores markedsføringskanaler.

Husk at vi står for praktiske kurser baseret på stor erfaring. Teorien om Lean kan I læse i diverse bøger. Vi viser hvordan Lean virker i praksis. Bemærk også at vores kurser er helt uden kedelige Powerpoints. I stedet bruger vi meget flipover, øvelser, diskussioner og hands-on Lean.

 

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >