Danmarks eneste Lean Office Certificering

Vi har Danmarks eneste Lean Office Certificering.

En skarpere profil

Har får du ikke bare eks. en Lean Manager. Du vælger, at du vil være verdensmester i Lean Administration & Service. Det giver dig en stærkere og skarpere profil!

Kurser og uddannelser med 100% fokus

Alle kurser med Lean Office er 100% fokuseret på Lean i administrative funktioner. Så du ikke skal høre på en masse produktionssnak og eksempler. Du sparer tid og får bedre læring!

Links

Link til kurser med "Lean Office" fokus:

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >