Rabat på introduktionskursus i februar

Vi giver 20% rabat på introduktionskurset i Lean Administration den 1.-2. marts i Århus. Det foregår på Radisson eller DGI - begge i centrum af Århus (lige ved banegården).

Du skal ikke bruge en rabatkode eller lignende. Alle tilmeldinger i februar får 20% rabat. Rabatten er oveni vores normale mængderabatter (ved flere tilmeldte deltagere).
Normalpris kr. 6.450 + moms. Rabatpris kr. 5.000 + moms.

Læs om kurset: Lean Administration Introduktionskursus >

Der er tale om et hands-on kursus, uden powerpoint, med øvelser i værdistrømsanalyse, best practice, 5S, kommunikationsregler osv.

lean kursus 5

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >