Lean i en webshop

Flexkoms stifter Mikkel Smith er med i lanceringen af en ny webshop med salg af bl.a. carbon hjulsæt. Der har i den forbindelse været mange overvejelser i forhold til brugen af Lean. Kan man bruge Lean på en webshop? Ja, selvfølgelig kan Lean-tankegangen også anvendes her.

Læs mere om brugen af Lean i en webshop > (link til Dansk Lean Forum)

Er du cykelnørd? Så vil du kunne lide vores produkter. Vi har super fede carbon hjul - og meget mere er på vej :-)

Carbon hjulsæt

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >