Let adgang til instruktioner

Kender du det? Det tager lang tid at udarbejde arbejdsbeskrivelser og instruktioner. Derefter tager det tid at få dem placeret korrekt i jeres system. Og endeligt - og meget vigtigt - så kan det være svært, at finde arbejdsbeskrivelserne og instruktionerne frem, når man skal bruge dem på arbejdspladsen. Måske kan det sidste gå, hvis man til dagligt sidder ved en computer. Men hvis man står ved maskiner eller suser rundt på en truck, så bliver udfordringen sjældent mindre.

Se her hvor let det hele kan gøres (let adgang til arbejdsbeskrivelser og vejledninger):

 

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >