"Short and fat" - sprint tankegangen

Desværre har vi som ledere og medarbejdere tendens til at være meget ambitiøse. Så ambitiøse at vi får sat alt for mange projekter i gang - på samme tid. Det medfører desværre en masse spildtid og ofte også, at en del af projekterne aldrig bliver succesfuldt implementeret. I Lean vil vi gerne arbejde med "short and fat" - princippet. Her udpeger vi få projekter, som vi vil arbejde med, og så giver den den fuld gas!

Læs om fordelene ved "Short and fat" tankegangen - eller "sprint" som den også kaldes >

 

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >