Super feedback fra Lean Managers

Nyeste feedback på vores Lean Manager Green Belt Uddannelse

Feedback fra deltagere på selvstudie

  • Video'er var rigtigt gode til at fange essensen i kapitlerne, og en stor hjælp når det er selvstudie. Og et iøvrigt super godt materiale, lige til at gå igang med. Uddannelse og materiale hænger godt sammen, man føler sig meget parat til at gå "live" efter eksamen. Klaus Sandager, Administration og IT-Chef, EUC Nord.
  • Gode praktiske eksempler og formidler på flere kanaler. Johnny Damkjær Grenzlikowski, Strategi- og organisationskonsulent, Fors Forsyning A/S

Feedback fra deltagere fremmøde (gennemført online pga. Corona)

  • Indlevelsen og det at drage eksempler ind i undervisningen. Sindssygt meget materiale online. Henrik Jørgensen, Produktionschef, Scanico.
  • Jeg syntes det godt at underviseren har mange gode eksempler på hvordan værktøjer skal bruges og ikke bruges. Det gør det nemt at forstå. Henrik Wohlfahrt, Production Technical Manager, Hilding Anders.
  • At de enkelte lektioner ikke er længere, så kan man nå at "fordøje" til næste lektion. At de enkelte lektioner er tilgængelig online. Der kommer nemlig så meget brugbar viden, som man umuligt kan huske. Peter Thaysen, Sikkerhedsleder, Rockwool.

Det seneste hold Lean Manager fik 11 i snit >

Læs mere om Lean Manager Green Belt Certificering >

Skal vi kontakte dig?

Udfyld vores kontaktformular på 1 min. - så ringer vi dig snarest op.
Kontaktformular >

Behov for Lean uddannelse?

Flexkom Lean Akademi har Yellow, Green og Black Belt.
Oversigt over Lean uddannelser >