Produktionsvirksomheder bør også Lean'e administrationen

Mange produktionsvirksomheder arbejder kun med Lean i produktionen

Det er udbredt, at mange produktionsvirksomheder kun arbejder med Lean i produktionen. For at få det fulde potentiale, så anbefaler vi, at man kigger på hele værdikæden. Og faktisk viser undersøgelser, at op til 80% af produktionsomkostningerne i produktionen - de er fastlagt uden for produktionen. Så der er ofte et stort potentiale!

Læs mere om argumenter for at køre Lean i hele organisationen >
(link til vores blog "Dansk Lean Forum")

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >