Flexkoms ydelser og tilgang

Kerneydelse

Vi fremmer trivsel og konkurrencekraft igennem Lean og ledelse

Flexkoms værdisæt og leveregler

Vi leverer praktisk Lean og ledelse i samarbejde med hele organisationen

I tolkningen af ovenstående udtrykker vi samtidigt vores værdier og leveregler:

  • "Vi leverer": Internt i Flexkom har vi et "verdensmester"-princip. Det betyder, at vi kun siger ja til opgaver, hvor vi er absolut på hjemmebane. Vi leverer altid resultater igennem et færdigt arbejde gennem involvering og uddannelse af organisationens deltagere, så den igangsatte proces kan fortsættes internt. Vi leverer dækker også over, at vi hele tiden er opdaterede på den nyeste viden inden for Lean. Desuden at vi hele tiden udvikler og forbedrer vores interne processer og materialer bl.a. fra løbende kundefeedback.
  • "praktisk": Vi er praktisk orienterede og har fokus på resultater. Vores kommunikation og tilgang er altid i øjenhøjde med vores målgruppe. Vi brænder igennem med vores kommunikation og undgår - så vidt muligt - at anvende Powerpoint.
  • "Lean og ledelse": Lean kan ikke stå alene. Succesfuld Lean handler i høj grad om god ledelse.
  • "i samarbejde": Vi kan teorien og har stor erfaring. Med det i bagagen er det vores opgave, at finde den optimale løsning i samarbejde med kunden.  Samarbejde dækker også over, at vi ikke tror på standardløsninger. Lean og ledelse skaber kun effektive resultater, hvis initiativerne matcher med organisationens strategiske udfordringer. Derfor tilgår vi hver enkelt opgave med stor respekt og ydmyghed i forhold til organisationens udgangspunkt.
  • "hele organisationen": Vi skaber flaskehalse, hvis vi kun arbejder med Lean i udvalgte afdelinger. Derfor har vi erfaringen til, at hjælpe med Lean i hele organisationen.

Flexkoms ydelser

Flexkoms ydelser indenfor Lean er følgende - klik på links for at læse mere:

Gratis til dig

Inden du kontakter Flexkom, så benyt dig gerne af vores gratis tilbud:

Flexkoms erfaring

Vi har arbejdet med Lean i mange brancer og både i det private og offentlige miljø. Vi er særligt stolte af, at vi har hjulpet Toyota i Danmark med implementering af Lean. Se vores referencer.

Læs mere eller kontakt Flexkom

Du kan læse mere om Flexkom på hjemmesiden eller tage kontakt til os via mail eller telefon.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld vores kontaktformular på 1 min. - så ringer vi dig snarest op.
Kontaktformular >

Behov for Lean uddannelse?

Flexkom Lean Akademi har Yellow, Green og Black Belt.
Oversigt over Lean uddannelser >