Læs mere og download præsentationer/notatark

Information og downloads på Flexkoms hjemmeside

På flexkom.dk kan alle de anvendte præsentationer downloades i PDF-format. Desuden kan man læse meget mere om emnerne og om implementering af Lean.

På Flexkoms hjemmeside kan man desuden downloade følgende: Guides til værdistrømsanalyser, 5S-audit skema, OEE regneark, SMED regneark, skabeloner til problemløsningsværktøjer, Kanban regneark, Lean audit regneark, Lean informationsfoldere mm.

Læs mere om Lean og download præsentationer på flexkom.dk >

Download af notatark

Som supplement til ovenstående kan man - via nedenstående links - også downloade "notatark" (PDF-filer).

Se eksempel på notatark til højre.

Download notatark >


 

Lean E-learning notatark

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >