Indhold og tilgang i videoer

Praktisk tilgang

Vores holdning er: Teorien finder du i bøger. I videoerne giver vi tips til, hvad der virker i praksis.

Selvfølgelig har vi basisviden og teori i vores videoer. Men vi lægger stor vægt på, at vi også giver konkrete tips og ideer til, hvad der virker i praksis.

Forfatter og erfaring

Videoerne er udarbejdet af Mikkel Smith fra Flexkom. Mikkel har stor praktisk erfaring med Lean i både administration, produktion og logistik. Mikkel er desuden forfatter til utallige indlæg om Lean på Dansk Lean Forum.

Baggrunden for den praktiske vinkel i videoerne er altså en stor erfaringsbase på området.

image video-studie

 

Book et online kaffemøde

Lad os tage en kop "online kaffe" - så du kan møde Flexkom - og vi kan drøfte om, og evt. hvordan, Flexkom kan hjælpe jer til højere trivsel og stærkere konkurrencekraft!
Book online "kaffemøde" med Flexkom >

Behov for ny viden om Lean?

Vi har alt - gratis videoer, webinar, kurser, uddannelser og rådgivning/konsulenthjælp.
Se mulighederne for ny Lean viden >

Hvad er Lean?

Lean har fokus på at skabe værdi for kunderne/borgerne/modtagerne med den mindst mulige indsats. Den mindst mulige indsats findes ved at reducere spild i form af returløb, afbrydelser, overservicering, søgetid, ventetid, utilgængelig viden m.fl.

Lean skaber flow og får styr på arbejdsgange, kompetencer, arbejdsbelastning osv. Ledelsesmæssigt er Lean også stærk i form af målstyring, problemløsning, planlægning og løbende forbedringer.

I arbejdet med Lean kan det gavne at få uddannet nogle ledere og medarbejdere på et Lean kursus eller en Lean uddannelse. Det kan også foregå som et intern kursus.

Læs mere om Hvad er Lean >